Nederlands

   English

   Français

   Deutsch

   Español

GDPR regeling

 

 

 

PRIVACYVERKLARING

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.Verwerking van de persoonsgegevens in ons bedrijf gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de wettelijke eisen zoals voorzien in de EU-regelgeving vanaf 25 mei 2018.

 

Doeleinden van de gegevensverwerking

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en boekingen, eventueel ter zake de behandeling van klachten en juridische diensten en voor het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.

 

Invullen van formulieren via de website

Als u een contact- of aanmeldformulier of op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

 

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.
Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren.
Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

 

Facebook en Twitter (social media)

Op de website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie.

Leest u de privacyverklaring van Facebook en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Dit geldt ook voor andere social media kanalen.

 

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze diensten en aanverwante zaken.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

 

Gebruik van cookies

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.
Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.
U kunt het gebruik van deze cookies weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website kan beperken.

 

Recht van inzage, verbetering, schrapping, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres:

 

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.
Dit kan door het versturen van een e-mail aan of brief aan

Rottier Koen
Florent Pauwelslei 2 b12
2100 Deurne - Antwerpen

 

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - ).

 

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

 

Nachfolgend finden Sie die Mietpreise...

Preise 2023

Nebensaison

560 € / woche
80 € / nacht
Januar
Februar
März
November
Dezember

Zwischensaison

805 € / woche
115 € / nacht
April
Mai
Oktober

Hochsaison

1365 € / woche
195 € / nacht
Juni
Juli
August
September

Preise 2024

Nebensaison

595 € / woche
85 € / nacht
Januar
Februar
März
November
Dezember

Zwischensaison

840 € / woche
120 € / nacht
April
Mai
Oktober

Hochsaison

1400 € / woche
200 € / nacht
Juni
Juli
August
September

Rabatte werden ab 2 Wochen gewährt

 

Anzahlung30% Vorauszahlung bei Reservierung
Balance70% Restbetrag fällig 6 Wochen vor Anreise
Anzahlung (<1 Monat)600.00 €
Zusammen mit dem Restbetrag zu hinterlegen
Endreinigung95.00 €
Obligatorisch
Bettwäsche und Handtücher25.00 €
Pro Person und Aufenthalt.
1 Bettgarnitur
2 Hotelhandtücher (100x50cm)
2 Badehandtücher (150x100cm)
1 Gästetuch (40x50cm)
1 Küchenhandtuch
1 Badematte (75x50cm)
1 Badetuch XXL (100x200cm)
Handtücher dürfen nicht zum Strand gebracht werden.
Extra Handtücher6.00 €
Pro Person
1 Hoteltuch (100x50cm)
1 Badetuch (150x100cm)
ElektrizitätTagesrate
WasserEinschließlich
Wi-FiEinschließlich
Fiber optic
ZahlungsartenBanküberweisung
Zusatzinformation
Der Stromzählerstand wird bei Ankunft und Abreise der Unterkunft vermerkt und von der Kaution sowie etwaigen Schäden abgezogen.
Der verbleibende Anzahlungsbetrag wird innerhalb von 14 Tagen nach der Mietdauer zurückerstattet.

Aus Gründen der Ruhe wird diese Villa nicht an junge Leute vermietet. 

Haustiere nicht erlaubt.
Rauchen nur im Freien.
Check-in ab 15 Uhr - Check-out bis 11 Uhr

Check-in-out-Optionen

Später Check-In25.00 €
Check-in nach 19:00 Uhr
Früh einchecken25.00 €
Check-in vor 15:00 Uhr (wenn möglich)
Später check out25.00 €
Check out nach 11 Uhr (wenn möglich)


Stornierungsbedingungen

Mehr als 6 Wochen vor Reiseantritt: 50 % der Anzahlung.
Weniger als 6 Wochen vor Abreise: 50 % des Gesamtbetrags.
Weniger als eine Woche vor Abreise: Keine Rückerstattung vorgesehen.

Stornierungsbedingungen hängen von der Buchungsplattform ab


 

Verfügbarkeitskalender

Januar 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
             1 
 2   3   4   5   6   7   8 
 9  10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Februar 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
     1   2   3   4   5 
 6   7   8   9  10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
             
März 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
     1   2   3   4   5 
 6   7   8   9  10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
April 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
           1   2 
 3   4   5   6   7   8   9 
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
             
Mai 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
 1   2   3   4   5   6   7 
 8   9  10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
Juni 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
       1   2   3   4 
 5   6   7   8   9  10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
             
Juli 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
           1   2 
 3   4   5   6   7   8   9 
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
August 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
   1   2   3   4   5   6 
 7   8   9  10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
             
September 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
         1   2   3 
 4   5   6   7   8   9  10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
             
Oktober 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
             1 
 2   3   4   5   6   7   8 
 9  10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
November 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
     1   2   3   4   5 
 6   7   8   9  10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
             
Dezember 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
         1   2   3 
 4   5   6   7   8   9  10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             
Januar 2024
Mo Di Mi Do Fr Sa So
 1   2   3   4   5   6   7 
 8   9  10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
Februar 2024
Mo Di Mi Do Fr Sa So
       1   2   3   4 
 5   6   7   8   9  10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
             
März 2024
Mo Di Mi Do Fr Sa So
         1   2   3 
 4   5   6   7   8   9  10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             
 1 Verfügbar
 2 Nicht verfügbar
 3 Reserviert

 

 

Die Villa Jade ist eine schöne und moderne Ferienvilla aus dem Jahr 2018. Sie befindet sich in Polop - La Nucia in der Region Valencia. Zentral im Herzen der Costa Blanca Nord in Spanien gelegen, ist es der ideale Ort zum Entspannen, aber auch ein perfekter Ausgangspunkt für Ausflüge. Sie können dieses moderne Ferienhaus für einen Urlaub mieten oder den Winter im gesunden Klima der Costa Blanca verbringen. Die Villa Jade ist wirklich außergewöhnlich und mit allem Komfort ausgestattet. Schöne, ruhige Lage und mit einem luxuriösen Finish. Es gibt eine große Terrasse mit einem privaten Pool von 7 x 4 Metern. Der Panoramablick auf die Berge ist atemberaubend.

Die Villa verfügt über Sat-TV mit allen belgischen und den meisten niederländischen und englischen Kanälen. Klicken Sie hier für eine Übersicht aller Kanäle.

In der Nähe finden Sie einen Supermarkt, Apotheke und Arzt, mehrere Bars und Restaurants. Wir empfehlen das Bistro „La Alegria“, wo Ilse und Yannick Sie mit einer umfangreichen Speisekarte und täglich frischen Zubereitungen und Mittagsmenüs begrüßen.

Magst du Ruhe und Frieden? Schließen Sie das Tor und genießen Sie die Aussicht und Ruhe im großen umzäunten Garten. Sie können am Pool entspannen. Ihre Privatsphäre ist garantiert. Bevorzugen Sie etwas mehr Action? Wählen Sie aus dem breiten Angebot, das vom Schnorcheln über eine Partie Golf oder Tennis, einen Aquapark bis hin zum Paragliding reicht. Nicht so sportlich, aber eher ein Exit-Typ? Tauchen Sie ein in das Nachtleben von Benidorm. Am liebsten einkaufen? Polop hat am Mittwochmorgen einen kleinen Markt und sonntags einen großen. Oder besuchen Sie das Einkaufszentrum Marina. Klicken Sie auf "Was ist zu tun?", Um Tipps zu erhalten.

Es gibt einen Supermarkt, eine Apotheke und einen Arzt in wenigen hundert Metern Entfernung, mehrere Bars und Restaurants in der Nähe von La Alberca.

Um Ihnen einen unbeschwerten spanischen Urlaub zu garantieren, gibt es einen Hausverwalter Seiffermann Pro, der Sie bei Ihrer Ankunft abholt und alle Ihre Fragen beantwortet.
Sie sprechen nl flag Niederländisch     DE flag Deutsch     gb Englisch     ES Spanisch     fr Französisch    it Italienisch


Verfügbarkeitskalender

Januar 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
             1 
 2   3   4   5   6   7   8 
 9  10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Februar 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
     1   2   3   4   5 
 6   7   8   9  10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
             
März 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
     1   2   3   4   5 
 6   7   8   9  10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
April 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
           1   2 
 3   4   5   6   7   8   9 
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
             
Mai 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
 1   2   3   4   5   6   7 
 8   9  10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
Juni 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
       1   2   3   4 
 5   6   7   8   9  10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
             
Juli 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
           1   2 
 3   4   5   6   7   8   9 
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
August 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
   1   2   3   4   5   6 
 7   8   9  10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
             
September 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
         1   2   3 
 4   5   6   7   8   9  10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
             
Oktober 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
             1 
 2   3   4   5   6   7   8 
 9  10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
November 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
     1   2   3   4   5 
 6   7   8   9  10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
             
Dezember 2023
Mo Di Mi Do Fr Sa So
         1   2   3 
 4   5   6   7   8   9  10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             
Januar 2024
Mo Di Mi Do Fr Sa So
 1   2   3   4   5   6   7 
 8   9  10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
             
Februar 2024
Mo Di Mi Do Fr Sa So
       1   2   3   4 
 5   6   7   8   9  10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
             
März 2024
Mo Di Mi Do Fr Sa So
         1   2   3 
 4   5   6   7   8   9  10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             

 1 Verfügbar
 2 Nicht verfügbar
 3 Reserviert

4 Personen

2 Schlafzimmer

1 Badezimmer

Mindest. 7 Nächte

Wi-Fi

GRATIS

Wasserverbrauch

Einschließlich

Satelliten Fernsehen

Mehr als 400 Kanäle

Fiber Optic Internet

Glasfaser-Internet

In der Nähe von

Alicante Flughafen

66 km

Benidorm

12 km

Albir Strand

20 min.

Supermarkt

5 Minuten zu Fuß

Restaurants und Cafés

Memories From Paradise

Mehr Fotos?

Wat zeggen onze bezoekers

  • We hebben zeer genoten van het huis. Een ruime woning die met aandacht is ingericht. Het reuzegroot terras rondom het zwembad biedt veel ruimte om te genieten van de zon. De omgeving biedt een prachtig uitzicht. Winkels en andere voorzieningen zoals farmacie of dierenarts zijn vlakbij. Benidorm is dichtbij genoeg voor vermaak en plezier en ver weg genoeg om de rust te bewaren. Een enorme aanrader deze woning als je geniet van zon en privacy.
  • Echt alles is aanwezig om er van een fijne vakantie te genieten. De ligzetels, tafels en stoelen buiten, de (bad)handdoeken, het zwembad, de ingerichte keuken... De ontvangst (sleutelbeheerder) is hartelijk alsook de dag wanneer je vertrekt. Alles stond reeds klaar rondom de woning en het zwembad wanneer we aankwamen. In de buurt heb je een aantal bekende steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Tevens is er een groot shoppingcenter niet ver van de woning. De woning is ruim genoeg, genoeg lichtinval in de woning, rolluiken aan de slaapkamers. Badkamer is groot genoeg. Airco aanwezig in alle ruimtes. We gaan er zeker nog eens naartoe! Top!!!!
  • Heerlijke villa om te vertoeven, zorgeloos op vakantie. Super afwerking, alles meer dan voldoende aanwezig. Heerlijk bed, douche, zwembad. Het was even zoeken naar de moderne technieken (veel afstandsbedieningen) tot we de kaft met bijhorende uitleg vonden😉. Ook fijn is het aanbod van kaartjes met lekkere restaurants (wij brachten alvast eentje mee) en de verschillende marktjes die er zijn! Top!!
  • Wij hebben geweldige 3 weken beleefd in Villa Jade. Perfect huis voor gezin met 2 kinderen. Van alle luxe (hyper modern) en faciliteiten (prachtig zwembad, ruim terras, volledig ingerichte keuken, geruisloze ingebouwde airco in elke kamer, meer dan voldoende badlakens enz...) voorzien. Erg aangenaam contact met eigenaar. Zeer vriendelijke host, flexibel in aankomst -en vertrektijdstip. Perfecte uitvalsbasis voor dagtripjes naar strand, natuur, winkels enz. Correcte en erg snelle afrekening. Kortom een vakantie zonder zorgen en een huis, omgeving om heerlijk te genieten van alles wat de Costa Blanca u te bieden heeft. Een echte aanrader!!!
    Reviewed on September 13, 2019
  • Supermoderne, zeer goed uitgeruste villa. Gelegen in een rustige wijk, met toch al het nodig vlakbij (op wandelafstand). Vlotte sleuteloverdracht en zeer vriendelijke mensen. Top!
    Reviewed on September 13, 2019
  • Nous avons passé d’excellentes vacances à la villa Jade. La maison est magnifique, la piscine exceptionnelle. Nous avons été très bien accueillis par Leslie et Marco. Nous y reviendrons très probablement car tout était parfait !
    Reviewed on August 11, 2020
  • Propriété moderne et bien équipée cependant une seule seule toilette car on n'avait pas accés à l'étage parfois c'était complique sinon le paysage et les villes autour super bien
  • Très belle villa, bien équipée. Belle vue sur les montagnes.
    Reviewed on August 19, 2021

Eleven Sports
Eleven Sports in Villa Jade

Jetzt sehen Sie auch die meisten europäischen Fußballwettbewerbe und verschiedene Sportereignisse.