GDPR regeling

 

 

 

PRIVACYVERKLARING

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.Verwerking van de persoonsgegevens in ons bedrijf gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de wettelijke eisen zoals voorzien in de EU-regelgeving vanaf 25 mei 2018.

 

Doeleinden van de gegevensverwerking

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en boekingen, eventueel ter zake de behandeling van klachten en juridische diensten en voor het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.

 

Invullen van formulieren via de website

Als u een contact- of aanmeldformulier of op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

 

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.
Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren.
Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

 

Facebook en Twitter (social media)

Op de website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie.

Leest u de privacyverklaring van Facebook en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Dit geldt ook voor andere social media kanalen.

 

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze diensten en aanverwante zaken.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

 

Gebruik van cookies

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.
Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.
U kunt het gebruik van deze cookies weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website kan beperken.

 

Recht van inzage, verbetering, schrapping, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres:

 

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.
Dit kan door het versturen van een e-mail aan of brief aan

Rottier Koen
Florent Pauwelslei 2 b12
2100 Deurne - Antwerpen

 

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - ).

 

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

 

Was sagen unsere Besucher?

  • Wir haben das Haus sehr genossen. Ein geräumiges Haus, das mit Sorgfalt eingerichtet wurde. Die riesige Terrasse rund um den Pool bietet viel Platz, um die Sonne zu genießen. Die Gegend bietet eine schöne Aussicht. Geschäfte und andere Einrichtungen wie eine Apotheke oder ein Tierarzt befinden sich in der Nähe. Benidorm ist nah genug für Unterhaltung und Spaß und weit genug entfernt für Ruhe und Frieden. Dieses Haus ist sehr zu empfehlen, wenn Sie Sonne und Privatsphäre genießen.
  • Alles ist da, um einen schönen Urlaub zu genießen. Die Sonnenliegen, Tische und Stühle draußen, die (Bad-) Handtücher, der Pool, die ausgestattete Küche ... Die Rezeption (Key Manager) ist warm und der Tag, an dem Sie abreisen. Alles war rund um das Haus und den Pool fertig, als wir ankamen. In der Nachbarschaft gibt es eine Reihe bekannter Städte, die auf jeden Fall einen Besuch wert sind. Es gibt auch ein großes Einkaufszentrum nicht weit vom Haus entfernt. Das Haus ist geräumig genug, genug Licht im Haus, Fensterläden in den Schlafzimmern. Das Badezimmer ist groß genug. Klimaanlage in allen Bereichen vorhanden. Wir werden auf jeden Fall wieder dort hin gehen!
  • Wunderbare Villa zu bleiben, sorglos im Urlaub. Super Finish, alles mehr als ausreichend vorhanden. Schönes Bett, Dusche, Pool. Es dauerte eine Weile, bis wir die modernen Techniken (viele Fernbedienungen) gefunden hatten, bis wir das Cover mit der dazugehörigen Erklärung fanden. Schön ist auch das Angebot an Tickets mit schönen Restaurants (wir haben bereits eines mitgebracht) und die verschiedenen Märkte, die es gibt! Oben!!
  • Wir hatten tolle 3 Wochen in der Villa Jade. Perfektes Haus für eine Familie mit 2 Kindern. Mit all dem Luxus (hypermodern) und den Einrichtungen (schöner Pool, geräumige Terrasse, voll ausgestattete Küche, geräuschlose eingebaute Klimaanlage in jedem Zimmer, mehr als genug Strandtücher usw.). Sehr angenehmer Kontakt mit dem Besitzer. Sehr freundlicher Gastgeber, flexibel in Ankunfts- und Abfahrtszeiten. Perfekter Ausgangspunkt für Tagesausflüge zum Strand, in die Natur, zu Geschäften usw. Richtige und sehr schnelle Bezahlung. Kurz gesagt, ein Urlaub ohne Sorgen und ein Zuhause, eine Umgebung, in der Sie alles genießen können, was die Costa Blanca zu bieten hat. Sehr empfehlenswert!!!
  • Super moderne, sehr gut ausgestattete Villa. Das Hotel liegt in einer ruhigen Gegend, mit allem, was Sie brauchen, in der Nähe (zu Fuß erreichbar). Reibungslose Schlüsselübergabe und sehr freundliche Leute. Top!
  • Nous avons passé d’excellentes vacances à la villa Jade. La maison est magnifique, la piscine exceptionnelle. Nous avons été très bien accueillis par Leslie et Marco. Nous y reviendrons très probablement car tout était parfait !
  • Propriété moderne et bien équipée cependant une seule seule toilette car on n'avait pas accés à l'étage parfois c'était complique sinon le paysage et les villes autour super bien

Eleven Sports
Eleven Sports in Villa Jade

Jetzt sehen Sie auch die meisten europäischen Fußballwettbewerbe und verschiedene Sportereignisse.