Contact us

If you want more information, complete this form. We will contact you as soon as possible.

fields with * are obligated

What our visitors say

  • We hebben zeer genoten van het huis. Een ruime woning die met aandacht is ingericht. Het reuzegroot terras rondom het zwembad biedt veel ruimte om te genieten van de zon. De omgeving biedt een prachtig uitzicht. Winkels en andere voorzieningen zoals farmacie of dierenarts zijn vlakbij. Benidorm is dichtbij genoeg voor vermaak en plezier en ver weg genoeg om de rust te bewaren. Een enorme aanrader deze woning als je geniet van zon en privacy.
  • Een verzorgd huis wat modern en functioneel ingericht is.
    Prachtig uitzicht en rust. Vriendelijke en behulpzame mensen… Een aanrader!
  • Het huis is groot en van alle gemakken voorzien. Ook de communicatie met de eigenaar is uitstekend en snel.
    Het is wel handig om een auto te hebben. Op ongeveer 15 minuutjes afstand is een groot winkelcentrum in Finestrat (Benidorm). Dit is zeker de moeite waard om een keer naar toe te gaan. Hier kun je boodschappen doen in bijvoorbeeld de Carrefour of een keer lekker shoppen.
  • De villa is van alle gemakken voorzien, ruim ingerichte keuken en voldoende badlakens en beddengoed. Wij hebben het heel erg naar onze zin gehad en een mooie tijd doorgebracht in de villa, terras en zwembad. De communicatie met Koen verliep perfect en wij hadden ook een aantal goede tips van hem gekregen waar we veel aan hebben gehad. Kortom ons verblijf was TOP en voor herhaling vatbaar. Wij raden deze accommodatie zeer zeker aan!