GDPR regeling

 

 

 

PRIVACYVERKLARING

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.Verwerking van de persoonsgegevens in ons bedrijf gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de wettelijke eisen zoals voorzien in de EU-regelgeving vanaf 25 mei 2018.

 

Doeleinden van de gegevensverwerking

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en boekingen, eventueel ter zake de behandeling van klachten en juridische diensten en voor het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.

 

Invullen van formulieren via de website

Als u een contact- of aanmeldformulier of op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

 

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.
Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren.
Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

 

Facebook en Twitter (social media)

Op de website zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie.

Leest u de privacyverklaring van Facebook en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Dit geldt ook voor andere social media kanalen.

 

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze diensten en aanverwante zaken.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

 

Gebruik van cookies

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.
Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.
U kunt het gebruik van deze cookies weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website kan beperken.

 

Recht van inzage, verbetering, schrapping, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres:

 

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.
Dit kan door het versturen van een e-mail aan of brief aan

Rottier Koen
Florent Pauwelslei 2 b12
2100 Deurne - Antwerpen

 

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - ).

 

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

 

Ce que disent nos visiteurs

  • Nous avons beaucoup apprécié la maison. Une maison spacieuse qui a été meublée avec soin. L'immense terrasse autour de la piscine offre beaucoup d'espace pour profiter du soleil. La région offre une belle vue. Les commerces et autres facilités comme la pharmacie ou le vétérinaire sont à proximité. Benidorm est assez proche pour se divertir et s'amuser et assez loin pour être paisible. Fortement recommandé si vous aimez le soleil et l'intimité.
  • Tout est là pour passer de belles vacances. Les transats, tables et chaises à l'extérieur, les serviettes (de bain), la piscine, la cuisine équipée... L'accueil (key manager) est chaleureux ainsi que le jour de votre départ. Tout était prêt autour de la maison et de la piscine à notre arrivée. Dans le quartier, vous avez un certain nombre de villes bien connues qui valent vraiment le détour. Il y a aussi un grand centre commercial non loin de la maison. La maison est assez spacieuse, assez de lumière entre dans la maison, des volets dans les chambres. La salle de bain est assez grande. Air conditionné disponible dans tous les domaines. Nous y retournerons certainement! Haut!!!!
  • Magnifique villa pour séjourner, sans soucis en vacances. Super finition, tout plus que suffisant. Lit charmant, douche, piscine. Il a fallu du temps pour trouver les techniques modernes (nombreuses télécommandes) jusqu'à ce que nous trouvions la couverture avec l'explication qui l'accompagne 😉. La gamme de billets avec des restaurants savoureux (nous en avons déjà apporté un) et les différents marchés qui s'y trouvent sont également agréables! Haut!!
  • Nous avons passé 3 semaines merveilleuses à la Villa Jade. Maison parfaite pour famille avec 2 enfants. Equipé de tout le luxe (hyper moderne) et des installations (belle piscine, terrasse spacieuse, cuisine entièrement équipée, climatisation intégrée silencieuse dans chaque chambre, serviettes de bain largement suffisantes, etc...). Contact très agréable avec le propriétaire. Hôte très sympathique, flexible dans l'heure d'arrivée et de départ. Base idéale pour des excursions d'une journée à la plage, à la nature, aux magasins, etc. Règlement correct et très rapide. En bref, des vacances sans soucis et une maison, un environnement pour profiter de tout ce que la Costa Blanca a à offrir. Hautement recommandé!!!
    Commenté le 13 septembre 2019
  • Villa super moderne, très bien équipée. Situé dans un quartier calme, avec tout ce dont vous avez besoin à proximité (à distance de marche). Transfert de clé en douceur et gens très sympathiques. Haut!
    Commenté le 13 septembre 2019
  • Nous avons passé d’excellentes vacances à la villa Jade. La maison est magnifique, la piscine exceptionnelle. Nous avons été très bien accueillis par Leslie et Marco. Nous y reviendrons très probablement car tout était parfait !
    Reviewed on August 11, 2020
  • Propriété moderne et bien équipée cependant une seule seule toilette car on n'avait pas accés à l'étage parfois c'était complique sinon le paysage et les villes autour super bien
  • Très belle villa, bien équipée. Belle vue sur les montagnes.
    Reviewed on August 19, 2021

Eleven Sports
Eleven Sports in Villa Jade

Maintenant, regardez également la plupart des ligues de football européennes et divers événements sportifs.
Et bien sûr tous les matches du championnat belge...

  • Villa Jade - Jupiler Pro League
  • Villa Jade - Jupiler Pro League 1B
  • Villa Jade - Womans Super League
  • Villa Jade - La Liga
  • Villa Jade - Serie A
  • Villa Jade - Bundesliga
  • Villa Jade - FA Cup
  • Villa Jade - European Qualifiers
  • Villa Jade - UFC
  • Villa Jade - EFL
  • Villa Jade - MLS
  • Villa Jade - NBA